luni, 18 martie 2013

Afla cum sa alegi corect primul dildo

Un mic ghid pentru a alege corect primul tau dildo, informatii utile si sfaturi

Daca te gandesti sa-ti cumperi primul dildo, dar nu stii exact ce sa cauti si toate formele si marimile te sperie ingrozitor, trebuie sa stii cateva lucruri esentiale care iti vor face alegerea mai usoara. Noi, Romanii suntem destul de pudici, deci daca ai nevoie de ajutor citeste acest ghid online si scapa de teama de a merge in sex shop si a-l intreba de tipul ala dragut ce dildo ti s-ar potrivi.

Primul lucru la care trebuie sa te gandesti cand alegi in dildo este: ce vrei mai exact sa-ti ofere?  La Amsterdam shop gasesti diverse forme, de la clasicul dildo drept, la cel pentru stimularea punctului G , stimularea clitorisului, pana la orice combinatie intre ele, trebuie doar sa decizi ce vrei.
Principalul obiectiv al unui dildo este sa ofere placere, cu dispozitivul pentru stimularea clitorisului vei beneficia de dubla placere.

Marimea conteaza. Nu vorbim despre barbati ci despre marimea primului tau instrument, marimea este cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont. Diametrul este mai important decat lungimea avand in vedere ca poti controla singura cat de adanc vrei sa mergi. Lungimea te poate face sa te simti mai bine, dar un diametru prea mare s-ar putea sa iti provoace mai multa durere decat placere.

Incearca sa-ti dai seama care ar fi diametrul confortabil pentru a avea rezultatele placute la care te astepti si pentru a evita problemele, poti masura cu degetele pentru a fi mai exacta.

Tine cont si de materialul din care este confectionat dildo-ul, poti alege silicon, este cel mai bun material, daca ai pielea mai sensibila incearca sa gasesti o varianta fara pori sau striatii pentru a evita iritatiile si ai mare grija sa-l speli corespunzator, bacteriile iti pot cauza de asemenea iritatii si infectii urate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu